HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2012.08.14. 14:09 Félsvéd

K2 Race Pannoniaring aug 13

DSC00410.JPG

Szuper időjárás volt, kb 40 résztvevővel összesen a két kategoriában. A válság nem csak a részvevők csökkenésében volt érezhető, csökkent az esernyős széplányok száma is és most elöször nem volt ebéd.

Hajni elesett a kettes kanyarban és megütötte magát igy Jani rendberakta a gépet és ő indult. Nem is értem hogy miért nem az ezres kategoriában indult hiszen ott elég sok pontja van már és semmi nem tiltja hogy 600-al induljon ezresek között, csak forditva tilos.

DSC00415.JPG

A résztvevők szemében nem láttam azt a tüzet ami szükséges, a mi boxunkban egyedül Robin látszott valami készülödés. Feltünt hogy nem tette fel a szabadedzésekre a transzpondert, igy senki nem láthatta az idejét. Csodálkoztam is hogy ez mire jó. De az időmérőn  2:04 es idővel kvalifikált a rajtrácsra. 

ezres rajtrács:

ELSŐ SOR.jpg

második sor.jpg

harmadik sor.jpg

rOBI.jpg

RAJTRÁCS.jpg

A versenyben szokás szerint Pring specialista Kerekes volt az esélyes, Itt még csak sokadik Robi:

Robi sokadik.jpg

Robi viszont szárnyalt, a második körben már az üldözö boly élére állt megelőzve Valenta Balázst. Ugy látszik ezt Balázs rosszul viselte, leszállhatott a lila köd mert a négyes kanyarban ropira törte a motorját. Szerencsére neki semmi baja nem lett.

VALENTA.jpg

Robi végig szépen tartotta a második helyet és 2:02.2 legjobb körrel hatalmas pb-t futott.

Én életem legszarabb rajtjával némi életveszélybe sodortam magam, rögtön beugrott a Simoncelli szindroma, de szerencsémre nem borultam fel igy senkinek nem kellett átmenni a nyakamon. Lassitásban sem igazán látom hogy mi volt a gond, de az biztos hogy tul magasra ágaskodott és vagy elcsuktam a gázt vagy a wheelycontroll csukta el, mindenesetre az első kerék levágodott és nem állt irányba ezért egy pillanatra azt hittem hogy el fogok terülni, de valahogy gázadással sikerült elindulnom. Ugy döntöttem soha többet nem fogok nagy fordulatszámmal indulni

Igy nézett ki a 600 rajtrács:
DSC00418.JPG

DSC00417.JPG

DSC00416.JPG

DSC00414.JPG

DSC00413.JPG

DSC00422.JPG

 

DSC00420.JPGA 600 versenyt Oldal Imi nyerte, Gyurmának eltartott pár körig mig begyorsult de sikerült feljönnie a második helyre. 

DSC00423.JPG

DSC00419.JPG

Már nem sok van hátra  a bajnokságból, jön a Slovakiaringes futam 30.- án 
Itt lehet jelentkezni Slovak Pohár cimszo alatt ugyanis a Hring helyett a Slovak Poháron lesz a K2 értékelés is: http://www.compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=302#jelentkezes

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr194711047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

europass8 2012.08.23. 13:55:19

tényleg érdekes volt a start, viszont azon a kamerán ahol az első futóművet lehet látni, tök jól látszik mennyid dolgozik a futómű, állat
süti beállítások módosítása