HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2018.01.20. 21:44 Félsvéd

Jerez és Cartagena 2018 február 5-15

Közeledik az indulás a dél spanyol pályákra.

A névsor jelenleg:

Ferike (Kurucz) (azért Ferike mert motorral együtt kb 60 kilo, tipikus zsoké alkat)
Feco (Kovács)
Tyü
Lovászi Tibi
Toth Tamás, Doki
Pisti Priskin
Joci (Orbán)
Ricsi (Biel)
Jómagam
Ferikét koránál fogva sem engedik ilyen messzire egyedül, igy a neje Anita jön mint gondozó
engem az ápolóm, Szidi fog borogatni.

Csapat fele ugye 3 autóval mennek, mert a mocikat kell szállitani, és öten meg repülünk. A repjegyek már megvéve, bérauto kibérelve,a Jerezi Hotel kifizetve és mindkét pálya befizetve.
fevruár 5.-én délután landolunk Malagában, onnan 2,5 óra Jerez a bérautoval, bepakolunk a  boxba és 6.-átol 4 nap pályázás. Aztán 2 nap lazulásra, kirándulásra és 12-14 ig három nap Cartagenában.

Javában folyik a motorok felkészitése.
Ferike végül józan eszére hallgatott és ö is vett egy zx10RR-t, de ö egy 1200 km-t futott, mát teljesen pályára átépitett motort vett egy német pályázótól aki betegség miatt adta fel a pályázást. Neki teljes Akra rendszer van a gépén, benne a KIT ECU és fényezve a pályaidom. Igy most tulajdonképpen lett hirtelen 4 db zixeRR ebböl hárman ott leszünk Jerezben és Cartagenában, egyedül Balog Csabcsi nem tud jönni hogy kiprobálhatná az uj gépét.
Persze még mindenki épiti a gépét, még Ferike is pedig ugye az öve teljesen kész pályamotor volt, de már apro darabokra szedte, hogy ujra öszerakhassa. Rugokat cserél a futomübe elöl hátul, amit pl én nem tervezek egyáltalán. Ök mindannyian kidobják az abs-t én meg adok neki egy esélyt.
Fecó gépe kapott egy Power Commandert és szép eredményt mutatott a beállitás után AGO padján, 199,5 loérö keréken, az bödületes 229,4 a fötengelyen
A két Feri a szuper Marchesini felniket mégjobbra, PVM felnikre cserélték. Én hétfön viszem az enyém ECU flashre, azaz a gyári ecu átirása verseny ecura. Szóval most hárman háromféle tuningal kezdünk Jerezben, talán az enyémen lesz a legkevesebb változtatás a gyárihoz képest, de lóerökben nem nagyon lesz különbség.
A fényezésem szinte kész, a matricázás van még hátra.
Ha valaki kedvet kapott velünk tartani akkor biztos nem bánja meg.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr9413590923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása