HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2018.05.10. 19:05 Félsvéd

Brno második nap napsütésben


Utolsó nap Brnoban
Annak ellenére hogy az idöjárás elörejelzés nagyon necces volt mindkét napot végig tudtuk motorozni.
Mindenki elégedett volt az elért köridökkel is. 
De ami talán a legjobb volt, hogy jó volt nagyon a csapat. Egy olyan jó régi banda jött most össze akikkel 6-8 évvel ezelött is nagyon sokat voltunk többnapos távolabbi pályákon. Nem is hinné az ember hogy mennyit tud számitani a jó csapat hangulat a boxban, vagy a vacsoráknál.
Délelött nem sokan tudtak javitani a tegnapi super idökön de késöbb azért mindenki felszivta magát. 
Lovászi Tibinek is sikerült este ujraépitani a ducatit a két bukás után és ma szerencsésebb napja lett.
Talán Csabcsi volt a legboldogabb mert gyorsabban jött a feljödés a 7 éves szünet után, mint ahogy hitte. Sikerült délután mennie 2:13.338-at, igaz a szervezö délután befejezte az idömérést, igy ez csak a köridömérön látszik.
De ma is Kurucz Feri, Tyü és Kovács Feri voltak a leggyorsabbak a csapatból
Kovács Fecónak gondok voltak egy modullal, igy Jocinak elég sok szerelni valója volt. Kurucz Feri is sokat foglalkoztatta Biel Ricsit, tegnap este teleszkop olaj szintebelövés, ma pedig fékszorulás volt müsoron, de a nap végére mindenki boldog volt.  
Ha lett volna verseny, nagy magyar siker is lehetett volna, legalábbis az eredményjelzö lista szerint.
Ma is kaptunk ebédet, a rendezvény szinvonala hibátlan volt.
Elég sokat videoztam ma, de ma kibirta a gopro konzol.  
Délutánra mindenkire kezdett rászállni a boldog fáradtság. 
Akkor pár szót a saját élményemröl. A brembo RC fékbetéttel hatalmasakat lehet fékezni, de az én stilusommal irtozatos gyorsan kopik. Tegnap délben tettem be és ma a nap végére már necces volt a vastagsága. Ki fogom probálni a gyárit meg a Vesrah betétet is. 
A traction control hibátlan, én kettesben használom, de a többiek egyesben, az többet enged. 
A köridömmel is nagyon elégedett vagyok, 2:18.6 az most boldoggá tesz, mert még tanulom ujra az ezrest. Ami a következö nagy löketet adhatja, az egy uj pb lenne a Hungaroringen, onnantol szerintem a többi pályán is ujra elérhetönek fogom látni a 5-6 éves pb-jeimet.

Egy hét mulva ujra jövök egy osztrák szervezövel Brnoba, de akkor verseny is lesz. Erre a Brnora van még néhány hely ráadásul kaptam 10 helyet szombatra is hogy ne egy napra kelljen Brnoig utazni, de hétfö az utolsó nap a jelentkezésre mert kedden le kell adnom a jövö hétvégi Brnoi befizetett listát.
 Aztán 25.-én pénteken meg nagyon várom a Hungaroringes szervezést amire szintén van még pár hely.

Délelötti menet 
A gyors csoportba kerültem a tegnapi 2:19 miatt, de persze itt meg mindenki engem elöz
Ebben a videoban pl Dombovári Zsolt, aztán Csabcsi, Tyü ö rádásul a rázon kellett megelözzön, végén meg Talma 
De azért igy is sikerült javitanom ebben a menetben 2:18.604, az alábbi video link lehet hogy csak facebookosoknak nyilik meg, mert oda lett csak feltöltve
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32190934_10211529818977434_2379185601632010240_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3567bf61b5ac55d47b0941308236132c&oe=5B84691A

 mai idök:








Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr2913906544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása