HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2018.05.31. 10:09 Félsvéd

Dolce Víta Mugello - Misano Aug 5-6 + 8-9


Mint tudjuk az olasz versenypályák csúcsketegoriába tartoznak, ezek közül is kiemelkedik Mugello. 
Többen kérdeztek az utobbi idöben hogy mikor szervezek Mugelloi pályázást. Mugelloi pályára soha nem szokott eladatlan hely maradni azoknál a néhány szervezöknél akik oda szerveznek. èn szeretek maradék helyeket szerezni, kedvezöbb áron, de most mégis vettem a  fáradságot és foglaltam 14 helyet egy 2 napos rendezvényre, de természetesen csak nagyon rövid idöre foglalják le nekem a helyeket, ami azt jelenti hogy azonnal kell fizetnünk jelentkezés után. 
Viszont hamár Olaszországba visszük a motorojainkat akkor legyen már kövér az a lúd: 1 nap pihenés után foglaltam szintén 14 helyet a Misanoi pályára is, ami mindössze 200 km-re van Mugellotól, Misanoi pálya viszont tengerparton van, igy a a csajok is szivesen elkisérik az embert. 
Van már pár éve hogy Mugelloban motoroztam, de kellemes emlékeim vannak. Jónéhány nagyon izgalmas vak kanyar, a pálya nagyon jól tapad, vonalvezetés lendületes, egyáltalán nem stop and go. Emelkedö és lejtök, de a legfantasztikusabb a hosszu célegyenes, ami szerencsére enyhén emelkedö féktávval rendelkezik, szóval ide hozhatsz egy hosszabb áttételt (egyel kisebb hátsó lánckereket). A bukóterek fantasztikusan jól sülyedö kavicsból vannak, szóval maximális a biztonság.
Misano egy lapos pálya, minden kanyar belátható, itt találhatóak talán a Moto GP cirkusz leggyorsabb kanyarjai.
Misanobol kötelezö a látogatás Tauvillába, Rossi szülöfalujába, ahol a tábla szerinti megengedett legnagyobb sebesség 46 !!!!

A szervezöt régóta ismerem, dolgoztam vele többször, Olasz Moto GP pályákon csak repülrajtos verseny rendezhetö, de nála különleges a szisztéma, mert nála a repülörajtnál is mindenkinek a célvonal áthaladással indul a versenye és nem ugy mint a többi rendezönél hogy az elsö ember áthaladása elinditja mindenki versenyét.

A transponder nála benne az árban
Verseny benne az árban
Kávé benne az árban
Esti sörözés benne az árban


Aug 5-6  Ha csak Mugelloi 2 napot kéred akkor 390 €, figyelem! Mugello 5.én délben indul csak, 6. egész nap és verseny. De ettöl még 4.-én már beengednek a depoba.
Aug 5-6 + 8-9  Mugello + Misano 730 €
Aug 8-9  Misano 360 €

Jelentkezés Mugellora és Mugello + Misano kombora, a megjegyzésbe ird akkor be hogy Misanoval együtt, visszaigazolás alapján azonnali utalj: http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=368#jelentkezes

Ha csak Misanot akarod akkor itt jelentkezz: http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=369#jelentkezes


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr3314014368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása