HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2012.10.20. 14:36 Félsvéd

Hungaroring, soha többet nagyverseny???

Nem emléxem hogy kaptunk volna igazi magyarázatot az augusztus 30- szeptember 2 OB és Alpok Adria versenyhétvége lemondására.

Ma reggel a repülön találkoztam egy ismerősőmmel aki autos rendezvényekre szokta bérelni a Hungaroringet. Vele beszélgetve tudtam meg, hogy a verseny a törlésének az az egyszerü oka volt hogy mégsincs meg az az engedély ami a motorversenyek rendezéséhez szükséges. Nem hagyták jóvá a pályát, talán a beton bukóterek miatt.

Igaz a Hungaroringen nem volt gyakori a motorverseny, tehát nem jelentett soha komoly bevételi forrást. Lehet hogy a vezetőség választás elé került? Vagy Eclestone vagy Alpok Adria és gyorsasági OB. Nyilván nem volt nehéz döntés ha igy történt. 

Amint tudjuk, nyiltnapokat ez nem érinti mert ott nincs ez a szigoru előirás a pályakialakitásra.

Kiváncsi leszek sikerül-e végül megszerezni azt a bizonyos engedélyt és lesz-e még rangos gyorsasági motoros verseny a Hungaroringen........

hungaroring3k[1].jpg

Hungaroring_3[1].jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr144859516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balumaci · http://myspace.com/djbalumaci 2012.10.20. 14:47:45

Nos ezek szerint lemondtak a motorosokról ... Lehet ez szlovákiaringnek is köszönhető, hiszen sokkal rugalmasabbak, korrektebbek, és olcsóbbak ...
süti beállítások módosítása