HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.02.22. 23:21 Félsvéd

Érkezés a pályára, csendélet a boxban

Délután, amikor kimentünk a pályára, még nem érkezett meg a szervező, igy csak gyalog engedtek be. Kb fél 7 felé kaptunk boxkulcsot, de a csapat fele nem akart boxra költeni, igy társakat kellett keresni. Találtunk 2 dánt és egy svéd srácot, igy sikerült végre egy félsvéd boxot összehoznom :)

Priskin Pisti, Pizza, Rosivall sátraznak. 

Este 8 felé megérkezett Rizi. Egy Moto2 motort tesztel egy csapatnak, egy hatalmas kamionnal érkeztek, egyetlen motorral és 4 blokka, melyből egy Albaceteben már galyra ment.

A pálya nagyon érdekesnek tünik ugyanis teljesen körbe van véve komoly lelátókkal és ilyet még sehol nem láttam. El tudom képzelni milyen élmény lehet ebben a katlanban teltház előtt motorozni... Illetve talán mégsem tudom elképzelni, de biztos nagyon speciális lehet itt a hangulat. Szóval bárhol ülsz a leláton egy jó távcsővel az egész pálya jól belátható.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr932682049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása