HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.02.25. 22:03 Félsvéd

Valenciai Acis Svéd Race eredmények

 Utolso Valenciai délután

Igértem hogy a szünnapunkra is tartogatok anyagot, igy a tegnapi házi versenyről inkább ma irok és videot is teszek hozzá

A nagy érdeklődésre való tekintettel a leg atraktivabb délutáni időpontra, az utolsó előtti menetre tettük az Acis Svéd Race-t. 5 körös verseny repülőrajttal és összesített összidő számit.

Nem számitottam rá hogy ennyire szoros lesz a verseny, arra mégkevésbé hogy kevesebb, mint 2 tized másodperccel maradtam el Öcsitől az összesítésben.

Sárkány Dezső        8:55.540
Pizza                     8:57.626              
Öcsi                      9:02.520
Svéd                     9:02.700
Pisti                      9:19.111

Tegnap szép nyugodtan összepakoltunk, megtartottuk a verseny dijkiosztóját és elbucsuztunk Valenciától. 

Ma délelőtt végre kialudtunk magunkat, hiszen ma szünnapunk van. Mindenki elég fáradt, ugy látszik hosszú volt a kihagyás. Csak délben indultunk Valenciábol Aragonba. kb bő 3 óra volt az ut.
Először a pályára mentünk, ugyanúgy mint Portimáoban ezen a pályán is super kiszolgáló épületek találhatóak, hiszen ez a pálya is vadonat uj. Oriási  a depó, Pizza és Priskin Pisti akik ugye nem hoteleznek, ők már kint voltak a depóban. Mi visszamentünk Alcanizba hotelt keresgélni, az óvárosban választottunk ki egy hotelt, ott is vacsoráztunk. Ma nem volt kedvünk bepakolni, de mindenestre Rizi Moto2 Team boxába kéredszkedtünk be, hiszen óriási a box mérete, holnap ha nem felejtem el lesz boxvideo.

Ha jól sejtem ez a pálya is hasonlóan hullámos lesz mint Portimao, azt még nem tudom hogy ez jó-e nekem vagy sem, de az biztos hogy ez a pályatipus a nagyobb kihívás egy hobbiracernek. A hullámzó pályák többnyire tele vannak vak kanyarokkal, mig a sik pályákat sokkal hamarabb tanulja meg az amatör mert belátja az egész kanyart előre.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr752690997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása