HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2013.01.14. 13:44 Félsvéd

2012 Slovak Pohár - Kupa dijkiosztó

Végre kiderült a 2012 Szlovák Kupa hivatalos dijátadó dátuma. Eredetileg azt hittem hogy a Big Buli-t megelözi a Slovak Pohár dijkiosztó, de most vált biztossá, hogy mégis a BigBulin lesz az első kupaátadás. Az egyéb dijakat mint a győztesnek járó mopedet a csak a február 15.-i Slovakiaringes dijkiosztón adják át. A Slovak Pohar promotora Szóval , Peter Surina is jelen lesz, ezért remélhetőleg az idei Slovak Pohár sorozat magyar indulói mind ott lesznek a bulin.

 

Big Buli 2013  február  2.  szombat

 

bigbuli 2013_Page_1_7.jpg

Aktuális Magyar Bajnok, Rizmayer Rizi is igent mondott a Buli meghivásomra, ezenkivül egy rövid fellépésre meghivtam egy Showder Klub-os Stand p fellépőt is.

Az elmúlt években egyre nagyobb lett a szezonzáró Big Buli közönsége. Korábban szezonzárónak hivtam, most szezonzáró helyett inkább szezonnyitó lesz ez a kajálás, piálás, dumálás a pályázó hobbiracerek számára. .

Ismét ott lesz a gyorsasági motorsportot üző amatőr és profi versenyzői gárda krémje, reméljük ismét ott lesznek a sporttal foglalkozó médiák hiszen lesz néhány fontos bejelentés is. Neked sem kell kimaradnod, lejjebb találsz jelentkezéshez linket. 

A tombolát idén is nagyon sok vállalkozói felajánlás teszi csábitóvá: 

  • Szlovák Kupa promotora, Peter Surina ismét felajánlott egy versenyrészvételt 2013-ra, kb 880 euro www.slovakiaracing.sk
  • Chrobák János felajánlott 2 fő részére személyre szabott pályaoktatást az Euroringen
  • Ajándék csomagok a Slovakiaringtől (táskák, esernyők, stb) www.slovakiaring.sk
  • Katayunga a börruhák specialistája 3 komplett ruha tisztitást ajánlott fel www.katayunga.hu
  • Revolution kft (Kiss Tibi) feljánlott egy pár Pirelli sportgumit (Angel) www.revolutionmotor.hu
  • R2 Motorszerviz (Toth Petya) felajánlott egy pár Dunlop Slick versenygumit www.r2motor.hu
  • R2 Motorszerviz felajánlott 6 db dijmentes gumicserét (mühelyben vagy a pályán) www.r2motor.hu
  • Motorrad szerviz és kereskedés 3x10.000 ft vásárlási utalványt ajánlott fel. www.motorrad.hu
  • 1db QStarz BT-Q1000eX köridőmérőt ( http://www.gpsarena.hu/i5/qstarz_bt-q1000ex.html ) a www.GPSArena.hu webshop jóvoltából!
  • Szayer Géza féle köridőmérő www.generalmechatronics.com
  •  FIALA MOTORSPORT  10 db Hungaroringes pályanapot ajánlott fel a tombola nyereményekhez összesen 1150 euro értékben www.motor-sports.at
  • Steelhorse Kawasaki Pécs 3 db 10.000 ft-os vásárlási utalványt alaktrészre, kiegészitökre, vagy szervizre használható. www.steelhorsemotor.hu
  • Steelhorse Kawasaki Pécs 3 db ingyen motorozási lehetőséget a saját motorcrossz pályájukon a KAWASAKI CROSSZ  ARÉNÁBAN Pécsett www.steelhorsemotor.hu
  • Kaloring től 5 db Kaloringes törülközö
  • A Horimoto felajánl 1 fő részére 4 liter Elf motorolaj ereklyét.
    - Motorolaj, Joe Bar díszdobozban, egyenesen francia országból. http://www.horimoto.hu/hirek/
  • Továbbá szintén Horimototól 1 fő részére Gumiszerelést a pályanapok alkalmával. 
    - 3 gumicsere, kerék ki-be szereléssel együtt. http://www.horimoto.hu/hirek/

  •  

 szponzorlogok_4.jpg


A februárban már mindenkinek viszket a tenyere, ideje lesz csillapitani az elvonási tüneteket.
 
A helyszín változatlan:
Hotel Bara, Budapest XII. ker. Hegyalja út 34. 18.00
 
375260_2523418841132_1847117681_n[1].jpg
 
Minden motorost várunk, aki a motorsporthoz vagy a gyorsasági motorsporthoz vonzódik, vagy ki szeretné próbálni a pályamotorozást.
A bulin közelebbről szemügyre veheted a legujabb sportmotort is. 
 
A buli már tavaly inkább gálaestre sikeredett a neves versenyzők részvétele és a díjkiosztók miatt. Az idén csak egy sorozat dijkiosztóját tartjuk meg, a sok magyar indulós SLOVAK POHAR dijátadót.  Természetesen hüséges magyar résztvevői tábor sikert sikerre halmozva minden kategoriában az élen szerepelt.
Tavaly is voltak diszvendégek, idénre is meghívom a nemzetközi porondon szereplő versenyzőinket hogy legyenek ott ezen a bulin ahol a hobbiracerekkel vegyülve sztorizhatnak és osszák meg velünk jövő évi terveiket.
404607_2523425521299_1678928390_n[1].jpg
  
Zene: a bulira ugyanazt gitárost hivtam mivel sokan dicsérték, jól énekel és jol szájharmonikázik, mellette lehet dumálni is és élvezni a hazai és világslágereket: Eric Clapton, Anymals, Bob Dylan, Beatles, Ray Charles, Gary Moore, Creedence C.R. Doors, Takács Tamás, Hobo B.B, Illés, Omega, Varga Miki, LGT, Piramis, Bikini.  Izelítő a gitáros stilusábol

A 3.000 ft os belépő tartalmazza 3 fogásos vacsorát és az első pohár sört vagy pohár bort vagy üditőt.  Jelentkezés mindenkinek kötelező, pontosan ird be a megjegyzésbe hogy kiket hozol hogy ne legyenek véletlen dupla jelentkezések, a vacsora és a nagyterem megterítése miatt!!!!

 

  • Unalmamban készitettem egy Félsvédes, féléves, félnótás rövid video összefoglalót a félresikerült szezonomról: (teljesképernyőn élvezhetőbb) 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr985017490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása