HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2013.03.02. 21:04 Félsvéd

Valencia day 2

Napsütésre ébredtünk, de Öfelsége mondta hogy éjjel minusz volt a pályán.
A szervező persze tisztában van evvel ugyhogy minden nap csak 10 kor kezdünk természetesen a leglassabb csoporttal. Ati és a barátja Richárd ebben a csoportban mennek, tegnap este vadiuj slicket raktak fel, de gumimelegitőt meg nem használnak. Erre ugyan nagyon csóváltuk a fejünket, de ők ugy tervezték hogy nagyon finoman kezdenek 2 lassu körrel. A napsütés ellenére még csak 8 fok volt 10 kor, az aszfalt sem lehetett több. Sajnos nem sikerült egy kört sem menniük, Ati a rutinosabb igy ö ment elől, Richard ment mögötte, az első egyenesben, de szó szerint az egyenesben kiment Ati alól a segge, elesett, Richard meg belecsipett a fékbe és ő is elesett. Atinak eltört a kulcscsontja, Richardnak csak fáj a válla, ugyhogy nekik ennyi volt. Hihetetlen mennyire veszélyes slickkel 8 fokban melegitő nélkül probálkozni. Bármilyen utcai gumival jobban jártak volna. 

IMG_0026.JPG

Délelött első gyors csoportban Jani kiment Petya 6 éves gépével pályát tanulni, 1:48-al jött le, nekem csak 52 lett.

Második menetben Ágoston ment ki Petya gépével, de ő már ismeri a pályát ugyhogy ő 46-al jött le én 49-el

Aztán igy váltogatták egymást, Petya nem is ült motoron ma. 

IMG_0030.JPG

Én délelőtt feltettem az uj tesztalanyomat, előszőr az michelin slicket előre, aztán egy menettel később pedig hátra is. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ugyhogy idén michelinre váltok. 

Délutánra Jani lement 1:44.2-re Agoston meg 1:42.9-re, hihetetlen hogy egy ilyen öreg géppel, gyári futomüvel  miket lehet menni ha tud valaki bánni a géppel. Nekem csak 1:47.0 sikerült de legalább bekerültem az első versenybe.

Lacinak elektromos hibája volt, egy német szerelő találta meg a hibát, az egyik kábel letestelt. Igy ő ma keveset ment, nem is sikerült még igazán megtanulni a pályát, igy ő csak a B versenybe fért be, Priskin Pistinek Ágo megnézte hogy miért nem tud gyors lenni, kiderült hogy szarul volt a futomüve beállitva. 

Sajnos Rizi, Öcsi és Dezső nem vettek ki tranyot igy ők nem fognak holnap indulni a versenyen. 

IMG_0031.JPG

Tamásnak lasabban ment a pályatanulás, de Hori telefonon beálitotta a futomüveét és délutánra elindult a fejlődés nála is. 

Este mikor felbontottuk a sört amit vettünk de kiderült hogy alkoholmentes, ez komoly traumát okozott.

IMG_0038.JPG

IMG_0040.JPG

IMG_0039.JPG

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr385113697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása