HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.03.31. 01:19 Félsvéd

Látogatás a kihalt Kunmadarason

 Berekfürdőn vagyok egy thermál hotelben a svéd csoportommal és ebben a szép időben le akartam dolgozni néhány sört és kölcsön kértünk 2 bringát a soförömmel. A Kunmadarasi reptér mindössze 5 km innen igy arra vettük az irányt. 500 ft volt a belépő de legalább öszinte volt a portás és büszkén kijelentette hogy ezért nem kapunk semmit. De később kiderült hogy hazudott, mert olyan látnivalóban volt részünk ami vigan megérte a pénzt. 

Először benéztünk egy régi orosz lakóépületbe, de nem sok öröm volt benne.

Aztán eljutottunk a gyorsulási versenyek szinhelyére és le is teszteltük:

 

De később jött a hab a tortán: a hosszu leszállo pálya végén láttam egy furgont utánfutoval. Mondom menjünk oda megnézni hogy repülő van-e a futoban vagy mi a szösz.
Angyal Zoli (Szemöldök) jött ki gyakorolni. Hát nem sürün kap az ember privát bemutatót egy világbajnoktól ugyhogy letáboroztunk és az apró szünetekben jót dumáltunk is. Egy kis ER5-el volt gyakorolni, de malomkő méretű hátsó lánckerékkel. Két féknyereggel a hátsó keréken!!! 

Eleinte nem akarta hogy filmezzek, mert ez a szakma elég érzékeny uj találmányok bemutatására és érthető modon ezeket titokban kell gyakorolni, de aztán megbeszéltük hogy a régi trükkjeit feltehetem nektek: 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr542787087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása