HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.06.02. 00:27 Félsvéd

The Zixxer design showdown

 Végre elkészült a Zixxer végső kinézete a Bérczi Brothersnél. Felemásra akartam a gépet, pontos elképzelésem nem volt, csak irányvonalakat vázoltam fel Dávidnak. 

A végeredmény jó lett, egyedi és mutatós.


Ezenkivűl megállapitást nyert hogy a gyorsváltó problémámat talán nem is az elektronika hibája okozta hanem egyszerüen szorult a váltókar, nem is kicsit. De Dávidék kis átalakitással könnyen járóvá tették.

Holnap még felteszek néhány helyre kamerarögzítéshez talpakat. Felkerült végre a tankra is a Stompgrip amit bizony már hiányoltam féktávon.

Aztán irány 3 napra Slovakiaring 

Vasárnap ujra lesz Acis Svéd Race verseny Open és a korosztályos g-Oldboys kategoria is. 

Több mint 30-an vagyunk akik megprobáljuk az osztrák rendezvényen lenyulni a kupák egy részét. Mivel Rákási Szabi és Balogh Csabcsi is jól mennek ezen a pályán, igy minden bizonnyal az összes versenyen lesznek magyarok is a dobogón.

Szombaton még a 3 órás endurance versenyre kell legalább egy potenciális csapattársat keresenem, de lehet hogy kettőt is találok. A potenciális alatt azt értem hogy ne nagyon legyen nálam rosszabb pb-je, ami persze erősen leszűkiti a választékot. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr362950429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása