HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.06.08. 20:20 Félsvéd

Depósátor most kezelhetőbb, kompaktabb méretben 3x3 négy oldalfallal

Mind a 4 oldalfallal, aluminium könnyen nyiló vázszerkezet. A sátor pár perc alatt nyitható vagy csukható, nem tudsz soha egyetlen részt sem elveszteni mert az egész egyetlen szerkezet. A tetőanyag együtt csukodik össze a vázzal, igy nem kell azt külön hajtogatnod minden alkalommal. Guruló erős táskában. 

Mérete 3x3 meter, a magassága több magasságban állitható 230 cm ig.

A 4 oldalfalbol, 2 teli, 1 ablakos, 1 pedig ajtós. Természetesen az oldalfalakból annyit teszel fel amennyit akarsz.

Ez a méret 2 motorra kényelmesen, körbejárhatóan, 3 motorra  is de akkor már nem tudod a középső motort szerelni, éjszakára esetleg 4 motorra is alkalmas

Az ára csak most 48 órán belüli fizetéssel 189 euro vagy 52.000 ft, ebben a szállitás benne van. Ha érdekel emailben rendeld meg még ma színmegjelőléssell és küldöm a kontoszámot amire azonnal fizetned kell, senkinek nem rendelek hitelre / igéretre!!!

Az alábbi 4 szinben 

 

 



Pályázások

Ha a Hungaroring (Forma1 pálya=nagygáz-nagyfék=stop&go) után igazi motoros pályákat is ki akarsz próbálni, ahol lendületessebben mehetsz akkor böngészd át ezeket a külföldi szervezésü, de mégis kedvező ajánlatokat.
Ezeken a pályázásokon nem kell licenszet felmutass hogy indulhass egy versenyen, nem kell nevezési dijat sem fizetned, legtöbbször az időmérő transzpondert is ingyen kapod és többnyire nem csak az első 3 kap dijat.

Viszont a kedvező árakat előre fizetésnél kapjuk csak meg és pár héttel a rendezvény előtt gyakran visszakérik a nem eladott helyeket tőlem. Tehát akkor jelentkezz ha tényleg részt akarsz venni, ezt a befizetés után tudom neked garantálni.

A házi versenyünk az Acis Svéd Race mindkét kategoriában értékelve lesz.


Junius 24-26 Hungaroring
3 napos pályázás, verseny, 3 órás endurance, Acis Svéd Race
részletek itt
3 napos ár 330 a 440 helyett
jelentkezés: http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=277#jelentkezes

Junius 27. Slovakiaring
1 napos pályázás versennyel ezen a széles, gyors és biztonságos pályán.
Verseny -600 és +600 kategoriában
Acis Svéd Race Open és g-Oldboys kategoriában (40 év alattiaknak és felettieknek külün)
20 napi elõfizetéssel 90 eur
Helyszini fizetéssel 110 eur ha marad hely
http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=272#jelentkezes

Junius 29-30 BRNO
Hungaroring 6 hétre bezár junius végén!
2 napos pályázás a Brnoi MotoGP-WSBK pályán. 
Ingyen transzponder, köridok este kinyomtatva.
A közelünkben lévõ legjobb motoros versenypálya komoly szintkülönbségekkel
és komoly pályaszélességgel. Acis Svéd Race mindkét kategoriás verseny repülőrajttal
CSAK előre fizetéssel 299, 
Helyszinen biztos hogy nem lehet fizetni mert ez a rendezvény már most majdnem teltházas, Brnoban nagyon ritka a 2 napos ezért olcsobb rendezvény. 
http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=269#jelentkezes

Julius 15-17 MISANO
Hungaroring 6 hétre bezár junius végén!
3 napos hétvége San Marino melletti MotoGP-WSBK pályán. Mivel a pálya
a tengerparton van, igy a család / gyerek is örömmel jönnek :)
Ingyen transzponder, ingyen versenyek, ingyen sör este. A pálya területén
nagy medence is van az étterem mellett.
CSAK ELŐRE FIZETÉSSEL 460 EUR
http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=268#jelentkezes

Julius 29-31 Brno transzponderrel, az összes versennyel és egy 4 órás endurance versennyel 450 eur. Svájci - német szervezés, transzponder benne az árban. Kezdőktől a hobbiracerekig bárki jelentkezhet. 20 helyet foglaltam, 1 napra csak vasárnap délutánt lehet.

A vasárnap délelőtti 4 órás endurance versenyt sikerült belealkudnom az árba a honlapon szereplő 120 eur helyett. A vasárnapi délig tart ez a rendezvény. Ha valaki vasárnap délután akarna motorozni, az egész délutánt lealkudtam 80 euroról 45 eurora. Helyszinen ezeket nem lehet fizetni.  IDŐTERV         JELENTKEZÉS

Augusztus 1 Slovakiaring 1 napos 90 euro versennyel elöre fizetésnél, a helyszinen 110 euro. Ez a Moto Cup egy rendezvény mindenféle tudású vagy tudatlan motorosnak, a lassabbaknak (2:30 felett) külön versenyt inditanak. Transzponder is benne van az árban és nagyon sok pályaidő. IDŐTERV, görgesd lefelé!

 

Augusztus 29 Slovakiaring 1 napos 90 euro versennyel elöre fizetésnél, a helyszinen 110 euro. Ez a Moto Cup egy rendezvény mindenféle tudású vagy tudatlan motorosnak, a lassabbaknak (2:30 felett) külön versenyt inditanak. Transzponder is benne van az árban és nagyon sok pályaidő. IDŐTERV, görgesd lefelé!

Szeptember 19 Slovakiaring 1 napos 90 euro versennyel elöre fizetésnél, a helyszinen 110 euro. Ez a Moto Cup egy rendezvény mindenféle tudású vagy tudatlan motorosnak, a lassabbaknak (2:30 felett) külön versenyt inditanak. Transzponder is benne van az árban és nagyon sok pályaidő. IDŐTERV, görgesd lefelé!

Szeptember 23-25 Hungaroring 300 euro vagy napi 100 euro, osztrák szervezés, verseny 30. Erre a rendezvényre kezdők nem jelentkezhetnek mert ez a szervező nem csinál csoportbontást, a minimum köridő az 2:20. Pont ezért viszont irtozatós mennyiségű időt tölthetsz a pályán, napi több mint 5 órát lehetsz fent ha birod. Ezt a szuper árat csak előrefizetésnél kapod. IDŐTERV

 

      

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr412968766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása