HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.09.24. 21:18 Félsvéd

Pezibär hétvége a Hungaroringen

Talán az idei utolsó Hungaroringes versenyzési lehetőség a szezonban. Ezt nemcsak én hiszem igy, hiszen sok hazai gyorsfiú is jelen volt: Kispataki, Rizi, KisJuhász, Sárkány stb

Pénteken egész nap szabad motorozás, ami csoportosztás nélkül brutális sok felmenetelt tett lehetővé

Én speciel délelőtt Corsaros Laci segitségével az uj TTX gátlót teszteltem, illetve a feladat az lett volna, hogy elmeséljem mit érzek. De elég hamar kiderült hogy nem vagyok egy Rossi, igy bizony elég kevés infoval tudtam csak szolgálni.
A köridőm viszont annál beszédesebb volt, mert képtelen voltam 2:03 alá menni. 
Elég sok piros zászlós esemény volt pénteken

Szombaton is 2 és fél órás szabad motorozással kezdtünk. Kovács Feri előtt elesett valaki az egyes kanyar kijáratában és képtelen volt kikerülni, sajnos elég nagy perec lett belőle és Feri a fejére landolhatott. Látszolag semmi baja nem volt, de képtelen volt bármire is emlékezni. Igy az elkövetkező órákban akárhányszor találkoztunk, mindig örömmel üdvözölt....

Aztán kezdödtek az időmérők. Kispataki Viktornak voltak a legmerészebb tervei, az utobbi időben brutálisan jól megy  a motorja, igy pályacsúcs volt a terv. Reggel kinyomoztuk, hogy az időmérés teljesen hivatalos, azaz pályacsucs futása esetén, az hivatalos csucs lenne. Viktor külön soft gumival készült.
Sajnos szarul indult az edzésünk: Első mért körben Rizi Mansellből kiféle dobott egy highside-ot és az aszfalt közepére zuhant, azonnal piros zászló. Késöbb amikor mentő elvitte kiderült hogy egyik boka, a másik lábfej és a többi már bizonytalan volt akkor.

Jobbulást Rizi!!!

Időmérőt Viktor elég kegyetlen előnnyel nyerte 1:51.9 -el de a második helyen a román bajnok Mistude csak 1:56-ot ment. Sárkány Dezső és Hangonyi Öcsi nem mentek vissza az időmérőre Rizi buktája után igy nekik nem volt mért idejük de hátulról indulhattak.

Ebéd után indultak a versenyek.

600-ban Kurta Jani dobogós lett de volt még néhány hazai induló is:

1000 ben Viktort és Dávidot nem értékelték, biztos tul profik voltak :) Persze Viktor nyert, Juhász Dávid asszem második lett, de ök nem állhattak dobogóra.
Dezső utolsóként indulva befutott a boldog Bérci Dave mögött, a többi hazai sztárt megtaláljátok a listán
:

 

Az Acis Svéd Race Open kategoriáját Juhász Dávid nyerte:

 

 

Az Acis g-Oldboys kategoriáját Hollo Gabesz nyerte

A ttx állitás szombaton is folytatodott, kisérletképpen egy 100-as rugo került  a 110-es helyére amit köszönök Egedi Sanyinak és Juhász Lajosnak. De avval is csak 2:03 volt a legjobb időm. Tettem fel hátra uj KR108 as gumit, amivel a versenyen végre sikerült 2:01.1 -et mennem. 
A versenyek végén Dave ment néhány kört a Zixxerrel és ő végre meg tudta fogalmazni amit én nem: az eleje féktávon nagyon jo de lapra téve vibrál-remeg. Szerinte kevés a 100 kilos rugo hátul, lehet visszakerül a 110es?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr643253915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása