HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.01.30. 11:23 Félsvéd

Bazzaz Traction Control activled, hidraulikus emelőpad

A K9 ujra itthon és hazahoztam az uj hidraulikus szerelőpadot.

Túl van a gixxer egy alaposabb téli karbantartáson. Álmos barátom mühelyében volt pár hétig a k9. 

Fékolajcsere, összes fékbetétek cseréje, egy alapos féknyeregtisztitás, olaj csere, olajszűrő csere,  gyertyacsere, légszűrő ujra olajozás.
Fékpedál és váltokar lötyögés miatt ujra perselyezte azokat. Végre beletett Álmos egy 1/5-ös gyorsgázt, átalakitotta a yoshimura konzolokat, szebbre metszette a hasidom kivágást.
A gyorsgázon kivűl az igazi ujdonság ami még belekerült a gépbe az a Bazzaz TC aktiv lámpa. Ettől azt várom hogy segitség lesz a TC megértésében és ami még fontossabb, a lámpa segitségével jobb TC térképet fogok tudni irni. Viszont a TC lámpa müködéséhez ki kellett cserélni a teljes Bazzaz egységet a legujabb változatra, mert a 2009-es egység még nem vezérelte a lámpát. De Álmos ezt is kiharcolta garanciában.

Elhoztam végre a földkerekség legkedvezőbb hidraulikus motorszerelő asztalát. Az emelés lábbal, a süllyesztés kézzel végzendő. Az asztal nagyon stabil, nagyon örülk neki, hiszen ezentúl sokkal több kedvem lesz ápolgatni a gépet, hiszen nem kell guggolnom, hajolgatnom.

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr182624909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balance 2011.01.30. 14:55:23

Tiszteletem Félsvéd!
Személyesen is találkoztunk már( közeli szomszéd), de nem mint motorosok és ezért nem tegeződök. Ha elfogadja, egy pohár mellett még ez változhat. A személyes példája sarkalt, hogy motorra üljek. Sok örömöm van benne, köszönöm! üdv balance

kazy369 2011.03.12. 22:33:30

Szia!
Kasszak az írásaid! Elárulnád a szerelő-emelőpad beszerzési lehetőségét, amennyiben publikus?

kazy69@freemail.hu
süti beállítások módosítása