HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.02.20. 22:15 Félsvéd

Kökemény srácok

Azt hiszed bátor vagy?

Mi, akik rendszeresen pályázunk, hozzá vagyunk szokva a 200-250 körüli tempohóz, mivel a legtöbb pályán körönként többször is ez a tempó féktáv elött.

Ha némelyik pályán régebbi az aszfalt akkor már nyöszörgünk, panaszkodunk, futómüves szakértőket kérdezgetünk és a végén még az is előfordul, hogy megfogadjuk, hogy erre a pályára többet nem jövünk, mert nem elég sima az aszfalt és az egyi kanyarban kevésnek tünik a bukótér, vagy a bukótérben nem a legfinomabb gömbölyü kavics van stb....

Mit szólnánk, ha egyáltalán nem lenne bukótér, ha nem lenne egyáltalán elkerítve a pálya és bármikor elénk rohanhatna egy kutya vagy egy macska, vagy akár egy nyúl, mit szolnánk ha nem lenne 12 méter széles a pálya hanem csak 6 és vajon mit szolnánk amikor koszos, foltos és huplis aszfalton kéne teligázon mennünk?

Bevállalnánk? Nem hiszem....  

Írországban viszont igy zajlanak a versenyek, eszeveszett tempójuk ép ésszel fel sem fogható, mezei utakon hatodikban tiltáson menni úgy, hogy minden huplin levegőbe kerül valamelyik kerék (tisztán lehet hallani a videón amikor elszabadul a fordulatszám a huplikon)

Ezt a videót végignézni is borzalmas.... és ezek csak a 600-as gépek, milyen tempót diktálnak az ezresek?

Hazai körökből talán csak Bitti aki átélte ezt a fajta versenyzést.

Szóval a film megnézése után, velem együtt minden pályázós haverom utánam mondhatja:

PAPIRKUTYÁK VAGYUNK!!!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr292675733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atix 2011.02.21. 09:01:16

Érdekes lehet ugy küzdeni a másodpercekért, hogy közben az jár a fejedben, hogy a legkissebb hiba is az életedbe kerülhet. Na de ezek nem is piskóta fazonok. Le a kalappal előttük...
süti beállítások módosítása