HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2012.10.21. 01:04 Félsvéd

Milyen téli spanyol pályaedzés lenne ideális?

Már hetedik éve futunk neki ugy a szezonvégnek hogy huh de kibaxott messze van a március végi szezon kezdet. 

Europában szinte csak a spanyolok rendelkeznek olyan versenypályákkal melyekre telente a megszállott hobbisták, de a profi versenyzők is ellátogatnak. Ez azért is sajnálatos mert pl dél Görögország is alkalmas lehetne ilyen pályázásokra ha ott is lenne néhány versenypálya, Nekünk egy dél Görög pálya sokkal sokkal közelebb lenne.

Az utobbi években a válság még a tehetősebb hobbistákat is megtizedelte és nem sokan engedhették meg maguknak hogy velünk tartsanak egy téli spanyol turára. 

Éppen ezért ugy gondoltam hogy most ne én találjam ki a koncepciot hanem elöbb közvéleménykutatva kihuzom az aspiránsokból milyen hosszu edzőtábort viselnének el.

Nem egy egyszerü döntés mert a motorok szállitása erre a távolságra egy jelentős tétel. Viszont ha már kifizetjük az oda-vissza kb 4000km-es szállitást és ott vagyunk, akkor esetleg jobb lenne nem csak egyetlen hires pályát kiprobálni. 2006 kivételével mindig több mint 1 pályás volt ez a spanyol tura, néha 3 hires pályát is sikerült egymás után meglátogatnunk.

Ezeken a spanyol pályákon egész télen folynak edzések és hobbiracer versenyek. A motor szállitás kb 450 eur odavissza, ha egy furgonba legalább 4 motort viszünk, a repülöjegy kb 40-80.000 ft között van, a bérauto meg a  hotel kb naponta 40-45 eur. A pályadijakat lent megtalálod

Szoval a kérdések amikre várok válaszokat a potenciális érdeklödöktól:

egy rövid kb 3 napos egypályás edzés egy olcsobb pályán mint Cartagena vagy Almeria (kb 120 eur/nap)

egy rövid kb 3 napos egypályás edzés de egy világszinvonalu Moto GP . WSBK pályán mint Valencia, Aragon Catalunya vagy Jerez (ezeknek a pályáknak a napidija kb 170-190 eur/nap)

5-6 pályanap legyen de két különbözö pályán (ebben az esetben mondjuk lehetne egy olcso és egy GP pálya egymás után) 

Január vagy február vagy március eleje passzolna neked?  

Válaszokat itt commentben vagy mailben felsved@gmail.com

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr244860210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása