HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2013.02.28. 20:42 Félsvéd

Amigosz Szpanyolósz

Eljött az idei szezon felvezetése, szokás szerint egy spanyol kirándulás keretében.
A motojrainkat Őfelsége hétfőn pakolta fel, és nem is gatyázott sokáig, aznap elindultak és egy francia riviérás alvással szerdán már meg is érkeztek a pályára Valenciában.

Mi öten viszont csak ma azaz csütörtökön érkeztünk meg. Nem tul barátságos időjárás fogadott minket, azaz akár lehetne a Pannoniaringen is, mert esik és 7-8 fok van, mivel nem süt a nap. Reméljük a holnapi kezdőnapunkon szerencsésbbek leszünk.

A magyar létszám nem tul rossz mert összesen 13 versenyzővel szerepelünk és mindenki meg is érkezett, többek között 2 magyar bajnok egy AA bajnok. Összesen 3 furgonnal érkeztünk. A box méretei pont megfelelnek a magyar különitménynek, be is pakoltunk. Öfelsége szerint tegnap óta egyfolytában esik az eső, remélem holnapra megunja.

Mi heten vagyunk egy szállodában, a többiek maguknak intéztek helyet és ök további 2 szállodában vannak szétszórva. Igy legalább nem unjuk meg őket.

A szar idő miatt még regisztrálni sem volt kedvünk, ugyhogy eljöttünk a pályáról. Bevásároltunk néhány esti dopingszert és beültünk egy jéghideg kebab bárba, ahol elpusztitottunk fejenként egy Donert.

A válogatott keret a következő tagokból áll:

Rizi, Jani, Dezső, Öcsi, B.Pisti, Petya, Öfelsége, Tamás, Laci, Ati, Richárd, Zoli és egy veterán. Az eredménylistán előrébb szeretnék szerepelni.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr65110095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása