HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2013.03.01. 14:17 Félsvéd

Circuito dias numero uno

Este hosszas eszmecsere volt a lobbyban, borozgattunk, éjjel megérkezett Ágoston is a hotelbe

első pályanap, péntek reggel, az eső este óta nem esik a járdák szárazak, igy reggel mégiscsak időben keltünk reggelizni, irány a pálya. Beregisztráltunk, néhányan a versenyre is bejelentkeztünk ami vasárnap lesz.
Nem sokáig tartott az örömünk, mert  11 – azt vártuk hogy felszáradjon a pálya, de akkor ujra esni kezdett. Volt néhány elvetemült akik motoroztak délelőtt de azok nem mi voltunk.

IMG_0022.JPG

A bérautonk egy Opel  Zafira diesel. Tegnap eltévedtünk a pályára kifelé majd ismét a pályárol hazafelé. Ma már csak hazafelé tévedtünk el.

Már nagyon várjuk az esti borozgatást hogy valami élményben is legyen részünk 

Hoppá, kisütött a nap és visszamentünk a pályára, 4 után kezdett száraz lenni az ideális iv igy beöltöztem.

IMG_0013.JPG

Kimentem Dezsővel, de neki csak 3 kör sikerült, felrobbant a frissen felujitott bömös blokk. Rizi kétszer elhagyta a pályát, de szerencsére aszfalton.

Nem mindenki jött fel erre az utolso félórára, de én nem birtam ki.  a Váltokaromat lejjebb kellett tenni. Holnaptol napsütés lesz

ide rendeltünk a pályára egy spanyol szállitotol gumikat meg is érkezett rendesen a 10 gumi. Holnaptól áttérek Michelinre, még soha nem mentem michelinnel. Viszont az első az dunlop és uj, ugyhogy azt fent akarom hagyni

IMG_0023.JPG

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr175111698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása