HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2018.02.12. 20:06 Félsvéd

Cartagena elsö nap

zx10rr_team_hungary.jpgTeljesen más klimája van ennek a vidéknek mint Jereznek, itt éjjel is 7-8 fok van és délelött 10 kor már 13-14 fok van igy 10 kor indult is a motorozás. egész délelött jó volt az idö, viszont 12 után kezdett szemerkélni az esö. Mindannyian egy csoportban vagyunk, mindenki a pályatanulásra koncentrált, de persze elhangzottak persze epés megjegyzések is a pályát illetöen.
Van aki szerint nagyon szar pályára vezetö út, szóval lepusztult a környék. Van aki a pálya burkolatot kritizálta, van aki a rövidségét, de abban egyetérettünk hogy elég melós pálya. Persze Jerezzel nem lehet ezt összehasonlítani, ha itt kezdünk és innen mentünk volna Jerezbe az lett volna a igazi. De itt persze a pályászélén nincsolyan széles rázókö, nincs a pálya szélén futo festett vonalon túl egy félméteres biztonsági aszfaltcsik meg ilyesmi.

Szerencsére senki nem esett egész délelött, a vonalvezetéssel szerintem mindenki meg van elégedve, Kurucz feri áttételt cserélt hogy be tudja tenni a célegyenesben a hatodikat. (nekem ott max az 5. megy, de azt sem muszály)

Én a második menet után fékbetétet cseréltem, a gyári betét Brembo sinter volt és most is Brembo sinter került bele de nem ugyanaz. Nem vettem észre semmi különbséget, mindössze a fékkart kellett utána állitanom.

Mivel nem kaptunk transpondert igy magunknak mérünk, Kovács Feri 1:44, Tyü is, Kurucz Ferinek nem müködött a köridöméröje, Priskin Pisti 1:42, lehet hogy azért mert ö minden évben megy itt.

Délben nem akart elállni a szemerkélés és annyira vizes lett az aszfalt hogy inkább átöltöztünk és begurultunk  a Cartagenai kikötöbe, sétáltunk a belvárosban stb.

Holnaptól super jó idö van igérve, reméljük ugy is lesz. Holnap a gyorsabb honfitársaimat megprobálom átsirni egy gyorsabb csoportba. Csak 3 csoportra van az idöterv és csak 20 rider csoportonként szoval szuper biztonság van

 

Holnap megprobálok feltenni kamárát
Ma csak  ennyi :
https://www.facebook.com/gabor.kapetz/videos/10210967083629402/

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr5413660400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása