HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2021.03.30. 22:42 Félsvéd

Második Aragoni pályanap


Hola hungarosz, pályázósz, motorosz caballeros!!!

Annak ellenére hogy a tegnap reggeli hüvösre számitottunk, ma 5-6 fokkal több volt reggel, de mivel ugy készültünk hogy az elsö menetet dobjuk, igy ma csak 9 kor mentünk ki a pályára.

A maradék 2 délelötti menetben a gyors csoportban a hazai titánok megküzdöttek egymással. Egymás iveit probálták ellesni, szélárnyékba, és mind a három élmenönk fejlödött is. Délelött Tyünek sikerült rövid idöre az élre törni, aztán Feri átvette a vezetést, de a házi versenynek evvel nem volt vége, mert Kovács Zoli az utolsó menetben átvette a legjobb idövel a vezetést: 2:04.214, Feri egy tizeddel mögötte, Tyü 6 tizeddel mögötte. Úgy tünik Zoli motorja nagyon jól sikerült :)

A 600 asok között ma Dézsi Viktor a teljes mezöny legjobb idejét motorozta 2:09-el, második Csaba 2:11-el

Nekem délelött csak 2:12 sikerült, de a második délutáni menetben sikerült 2:10.0 ra szépítenem, amivel a 82 pilotábol a 22. helyen vagyok.

Dani ma fáradt volt, nem javitott, Tibi viszont 5 másodpercet, lassan visszatér az Almeriai bukta után az önbizalma.

Sajnos Dézsi Viktor elég nagyot esett, neki szerencsére nem lett baja, de a motorja sérült. Ugy tünik Viktor elégedett és nem fektet energiát a helyszini javításba.

Ádám tanulói is boldogok, mindenki fejlödött tegnap óta és még van a holnapi nap is.

Este a hangulatos szálláshelyünkön folyik a nap kiértékelése, a gyorsak telemetriáznak, a lassu beszámolót ir.

Sajnos verseny helyett csak  egy time-attack nevü kvalifikáció rendezhetö holnap, azaz egy bizonyos kijelölt menetben a legjobb köridök szerint fog eredményt hirdetni 600 ban, 1000 ben és Open kategoriában. Szóval a rendezö ki akarja osztani a kupákat. Sajnos veterán kategoria nincs, ugyhogy én az esélytelenek nyugalmával várom ezt a time-attackot.


Zoli nagyon elszánt, hogy megörizze a vezetö helyet holnapra is, ami tényleg szép teljesítmény lenne Feri és Tyü jelenlétében.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr9216485734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása