HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2021.03.31. 22:53 Félsvéd

Harmadik, azaz utolsó pályanap Aragon

Természetesen napsütés, igaz csak 9 fok volt reggel 9 kor, de mi már nem is készülünk az elsö menetre, csak 10 kor kezdtünk tegnap is, meg ma is.

Délelötti két menetben persze már nem voltak villanások, hiszen mindenki tudta hogy az ebéd utáni elsö menetben lesz az ugynevezett time-attack, mindenki arra készült.
Dani fáradtabb volt mint valaha, Zoli és Csaba tele voltak tüzzel, Tibi is elszánt volt.


Én is még fent hagytam a használt Bridgestonet hátul, ebédszünetben viszont nagyüzem volt a kézi gumizó szárszámnál, majdhogynem sorban álltunk.


Számomra a nap meglepetése Lövey Ádám  volt akiröl eddig ezt hittem hogy egy jó motoros ujságiró, illetve jó oktató. De mivel a gixxerje szivárgott, igy kölcsönkapta Dobi Feri Ducatiját és egyetlen menet alatt ment két db 2:05 ös kört is. Azt hittem kamuzik amikor lejött, számomra ismeretlen volt, hogy ennyire jól megy. Gratula Ádám.

Ami viszont már nem meglepetés, hogy Kovács Zoli mekkorát fejlödött az utolsó szezonban. Tavaly is dobálta sorozatban a pb-ket és a jó köridöket, de tavaly még többnyire 2-3 másodpercre volt a hazai amatörközösség legjobbjaitól ( pl. a jelenlévö Kurucz Feri ésTyü). 
Szezon végén leégett Zoli motorja a Pringen, de ez  nem visszadobta, hanem így tünik feltüzelte Zolit és épitett egy ujabb Kawát, ami látszólag mégjobban sikerült. 
Tegnap már érezhetö volt, Zoli utolérte a hazai amatör toppilotákat. Ez az Aragon egy olyan pálya, ahol egyenlö eséllyel indultak, hiszen az otthoni pályákon Ferinek és Tyünek több mint 15 év tapasztalatuk van. 
Az ebéd utáni menetre mindenki készült, a jelek szerint Zoli legjobban, ugyanis a teljes gyorscsoport harmadik helyét behúzta 2:03.2, Feri negyedik 2:03.8, Tyü ötödik 2:04.8

Feri a következö menetben sikeresen visszavágott egy 2:02.2 vel, de ez már nem számitott a dijkiosztónál.

Én is uj hátsót tettem fel erre a Time-Attack de nem sokat segitett, mert csak 2:10.7 -re voltam elég, ami azt jelenti hogy tegnap sikerült a legjobb idöm a 2:10.099 el.

Csaba nagyon szeretett volna 2:10 alá menni (mint mindenki más is :) ) de csak 2:10.4 sikerült, ami igy is elég volt a 600-as kategoria harmadik helyére, igy ö is kupával tér haza.
Robinak ma 2:10.3 volt a legjobbja, Tibinek pedig 2:14 sikerült tegnap is meg ma is.
Dézsi Viktor mégiscsak átértékelte a tegnapi döntését és ma reggel Danival összeszögelték a sérült motort és egész nap tudott Viktor is motorozni 2:10.3 volt a legjobbja.

Este jött a nagy pakolás, a csapat egyik fele furgonokba pakolt, a csapat másik fele akik repülnek, ök a kamionba pakoltak.

Egybehangzóan mindenki elégedett a rendezvénnyel, az idöjárással, a szállással


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr7116486860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása