HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2010.11.01. 11:57 Félsvéd

Misano összegzés

 

A háromnapos Misanoi szezonzáró két napsütéses és egy elázott nappal összességében jól sikerült.
Az utolsó nap nedves pályán kellett volna versenyezni és sajnos ezt még a hazai amatőr válogatott krémje sem szereti. Ezen jó lenne változtatni, de nem látok ez ügyben fejlődést.
Hiába próbáltam marasztalni a csapatot, fél 12 felé már néhányan el is indultak, én voltam az utolsó, aki beadtam a derekam a pakolásra, mert a többiek csak rám vártak volna.

A szombati 2 versenyen mindenki elindult, volt aki háromszor is, hiszen az első Open versenyt Peti balesete után újraindították. Ez a nap magyar szemszögből 4 kupát jelentett.

Összesen 3 esésünk volt ezen a hétvégén, egyedül Gyuricza Petinek fáj a lába, a többiek némi anyagi kárral megúszták és folytatni is tudták.
Az utolsó nap kihagyása annyiban érintette a résztvevőket, hogy szinte mindenki érezte magában, hogy vasárnap még javítani fog. Balog Csabcsi volt a legcsalódottabb, mert így a csapatunkban csak második lett Kurucz Feri mögött. Kovács Feri jól ment a 750-essel, nem véletlen lett második a versenyben, de mégsem a köridővel volt elégedett, hanem egy ritka bravúrral, amit a második szombati versenyen hozott össze: a mínusz hármas kanyarban ismét leért a deklije, el kezdett csúszni a motor és Edwards módra a könyökével tudott annyit emelni, hogy a gumi megtapadt újra és meg tudta menteni a helyzetet.
Talán én vagyok az egyetlen, aki elégedett voltam legalábbis a köridőmmel. A tervem is az volt, hogy a csapat első felében végezzek, és ha lehet a nagy kihívást, Ádámot (1:57) magam mögött tartsam köridőben. Az elégedettségem mindössze abból fakad, hogy mind a nyolcunk közül nekem van a leggyengébb Hungaroringes köridőm.

Avval viszont mindannyian elégedettek lehetünk, hogy a több mint 190 ittlévő pályázó elől elcsíptünk 4 kupát és mindannyian a mezőny első negyedében tanyáztunk. Pedig ez alkalommal a nagytöbbség helybeli olasz rájderek voltak.

Nem sok maradt hátra az idei szezonból, úgy a december 18.i Big Buli ami egy napon belül meghirdetésre kerül. Addig is arrivederci, ahogy mondaná az orosz…

Golyó ugyan szerelni jött, de lenyúlta Ádám cbr1000rr-jét néhány körre, részese is lett egy érdekes incidensnek ami látható a videón

Race onboard és egyéb videóim       Cikkek, beszámolók a blogomon                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr242413378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása