HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2010.09.13. 23:43 Félsvéd

Szezonvégén irány misanói MotoGP pálya

Akarsz MotoGP pályán versenyezni? A haverokkal? Át akarod élni a világbajnoki pályák leggyorsabb kanyarját? Vagy azt nem bírod elviselni, hogy a Hungaroringen már rég vége a szezonnak?

 

Három napos (2010. október 29-31.), immár hagyományosnak mondható évadzáró pályaedzést szervezek Misanóba. Az idei a harmadik év, hogy a San Marino Grand Prix legendás helyszínén búcsúztatjuk a motoros szezont.

 

Nem kell még téli tárolással büntetned a géped: a tengerparti nyaralóhelyen jóval hosszabb az ősz. Ott még lehet tépni a gázt. Ezen a pályán találod a MotoGP sorozat teljes évadjának leggyorsabb jobb kanyarjait.

 

Évek óta ugyanazzal a német szervezővel veszünk részt ezen a versenyhétvégén. Az árban szinte minden benne van: három napos pályabérlet, transzponderes időmérés, valamennyi versenyen való ingyenes részvétel, napközben folyamatosan kinyomtatott köridők, ingyen rajtszámok a motorodra, ingyen kávé egész nap, négy csillagos hotel reggelivel, box a pályán. Motorszállítás oda-vissza 25 000 forint.

 

Ha még most is vacillálsz, nézd meg ezt az onboard videót. Természetesen létezik ennél olcsóbb pályázási lehetőség is, de csak akkor, amikor nyitva vannak a hazai pályák. Egy ilyen többnapos pályaedzés ezen a híres, színvonalas pályán viszont kitörölhetetlen emlékeket ad a sportmotorosoknak. Ha nem vagy rutinos pályázó, de van sportmotorod, és tudsz egy kis pénzt áldozni a szenvedélyedre, neked is itt a helyed: az első napokban a kezdő csoportban kóstolhatsz bele ebbe az adrenalin termelő üzembe. Nincs is jobb alkalom a pályázás elkezdésére, hiszen egy ilyen többnapos rendezvényen együtt vagyunk egész nap a boxban, és este a hotelben is. Egész nap körül vagy véve tapasztalt hobbi pályázókkal, minden tanácsot/segítséget megkaphatsz.

 

Jelentkezéshez kéretik az űrlapot kitölteni, minden egyéb felmerülő kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolok a poszthoz kapcsolódó kommentben. A tuning kipufogódhoz valószinü kaptál hangtompító furulyát, azt hozd magaddal, Ha nem kaptál akkor szerezz be egy ugynevezett db killer-t. Széria dobhoz nem kell.

 

Ár: 650 euró (egyágyas szobában 700 euró).

2 komment

Címkék: misano pályamotorozás


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr462294336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

126p 2010.09.22. 23:46:52

Szia!

Érdeklődnék, hogy ebben az árban hány éjszaka van, mennyit lehet menni a pályán.
Van részletes program?
Egyébként nagyon jók az írásaid!

Félsvéd · http://www.youtube.com/user/felsved 2010.09.23. 12:16:25

@126p: Ahogy a szövegben, azaz a zárojelben olvashattad, ez a pályázás 3 napos és a hotel tartozkodás is ehhez igazodik, tehát 3 éjszakás. 28 este szoktunk a hotelbe érkezni, aki időben érkezik az a boxba is bepakolhat aznap este, és 31.-én amikor vége a versenyeknek akkor el szoktunk idnulni haza.
Rengeteg pályaidönk van, néha csoportoszás sincs, szombaton és vasárnap versenyekkel megtüzdelve.
A pontos időtervet hamarosan megtalálod a szervező oldalán ezen a linken: www.jura-racing.de/cms/index.php?id=34
süti beállítások módosítása