HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.07.08. 21:06 Félsvéd

Slovakairing julius 8, Endurance

Ma 12 magyar jött ki a Slovakairingre és összesen mindössze 95 motoros volt a pályán. 

Hatan kivettünk egy boxot: Toth Peti, Otto, Bota Pisti, Mohos, Halász 

Délelött néhánya  apályát tanulták, délutánra egybehangzoan mindenki imádta a pályát ami nem csoda hiszen ez a pálya fényévekkel jobb motoros pálya mint a mi a hazai pályáink. A boxokban mindegyikben 32 colos monitoron live követheted az összes rider köridejét is, és annak ellenére hogy nagyobb a box mint a Pannoniaring régi boxjai, mégis olcsobb.

Bota Pisti volt ma a leggyorsabb magyar, igy én jó érzékkel vele álltam össze az esti endurance versenyre, igaz szerettünk volna még legalább egy aránylag gyors embert találni társnak de nem sikerült

Délelőtt ahogy várható volt mindenki javitotta a köridőket, ebédszünet után volt volt egy kis incidens, Mohos Tamás nem tudta bevenni a célvégét és kirongyolt a kavicsba, de semmi baja nem lett, a motor is jol meguszta.

A másik csapat a boxunkban HMT TEAM re keresztelte magát= Halász, Mohos,Toth.

délután megjelent Héja Robi, Valenta Balázs és Töröcsik ök lettek a Roger Team

Délelött kopott gumival csak 2:22 köröket mentem, délben feltettem egy uj tipusu Bridgestonet tesztelésre, az idén megjelenet R10 pályagumit, avval sikerült 2:20-at menni amitől azért nem vertem a seggem a földhöz. A gumival természetesen semmi gond nem volt, jol birta a strapát.

Az endurance verseny 17.00 kor indult, mi a harmadik helyről indultunk, de Bota Pisti már elsőnek fordult e a cél végén:

Egy teli tankot motorozott ki István hibátlanul, végig vezetve a versenyt, 2:19-2:20 as köröket teljesitve. Amikor bejott cserére akkor visszacsusztunk a negyedik helyre de késöbb feljöttem a második helyre pedig sajna csak 2:22 es köreim voltak. A teli tank több mint 40 percig birta és akkor adtam át ismét Bota Pistinek. Sajnos Pisti bukott az utolso hid elötti technikás részen, nem tudott lábon bejönni igy feladtuk. Szerencsére csak a BMW-t viselte meg az eset meg Pisti anyukáját, Pistinek semmi baja nem lett.

A másik két magyar csapat sikeresen végigment, Roger Team volt igy a jobbik magyar csapat és HMT a második legjobb magyar csapat. 

Mégegy ujdonságot teszteltem ma, mégpedig vadonatuj lábtartót vettem Álmos barátomtól egy Gilles versenyszett, ami nagyon bejön. Hobor Tomi szerelte fel és ö is agyba főbe dicsérte. Nagyon bejött a cucc azonnal, nem csuszkál rajta a lábam, precizen lehet vele váltani, és könnyen is állitható. 

Sikerült elintéznem hogy kint hagyhassam a motoromat igy nem kell hétfőn ujra kivinnem.

A hétfői Slovakairinges Superbike napra jó hireim vannak: nem csak 4 menet lesz hanem több és ha igény van rá akkor rendezünk versenyt is, egy ilyen 60 euros napot senkinek nem szabadna kihagynia, azonnal jelentkezz: http://compaya.hu/motorosok/reszletez.php?jeldate=289#jelentkezes

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr883051458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddt500 2011.07.09. 10:31:48

Ez a Bota Pisti az a fiatal srác aki ott volt velünk a Hungaroringen egy boxban?
süti beállítások módosítása