HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2019.05.25. 20:58 Félsvéd

Jól sikerült Hungaroringes nyiltnap

 

Nem volt mára regisztráciom, de valaki nem tudott eljönni az ezüst csoportba, az övét megkaptam. Örültem is hogy nem a leggyorsabb, arany csoportba kell mennem, mert jobban érzem magam ha én elözhetek és egyelöre zavarna a gyors csoportban sok beszurás. Arrol nem is beszélve, hogy ha idöben kimegyek az ezüst csoportban, akkor talán elsö kör végére sikerül  annyit elöznöm, hogy kapok néhány kör tiszta pályát.

A Bodis dobomat Lojzi lemérte db killer nélkül is (105) és db killerrel is (ugy emléxem 100 )

 A mai tervem az volt, hogy a Litván napon futott 2:05-öt megjavitsam és 2:04-re legalább lemenjek. Gyönyörü idö volt egész nap. A harmadik menetben már megvolt a mai terv. Ebédszünetben feltettem hátra egy uj soft Bridgestonet. (idén Bridgestonnal fogok menni) és uj Vesrah fékbetétet is kapott a ZixxeRR.

A gyorsak közül Laczkó Máté ment 1:52-öt, Tyü 1:55. de a legnagyobb alakitás talán a jó húsban lévö Bucsi Robié volt mert az R6-al ment 1:55 ös pb-t.

Délutánra 2 menet maradt, az elsöben sikerült egy 2:03-as kör, az utolsó menetben pedig 2:02.9.

Messze vagyok még egy pb-töl. de úgy érzem hogy a februári Jerezi nyilt bokatörés után még fejben is meg fizkálisan kell pár hónap. Addig nem szabadna ujra elesnem ameddig bennem van a vas meg a 8 csavar.

Szóval nem siettetem, de ma nagyon jol éreztem magam a motoron. Sokan jöttek oda érdeklödni a bokám miatt, ez is jólesett.

Mostanában nem harcolom le teljesen a gumijaimat, ugyhogy ha valaki kezdö pályázó az kaphat tölem 5000 ft ért használt slickeket amin kb 30 % lehet :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr3314861808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása