HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2021.03.23. 23:02 Félsvéd

Landolás Madridban, bemelegítés

Nagyon korán kellett kelni hogy 05.30-kor kint legyünk a reptéren.
08.15 kor már Amsterdamban landoltunk. meg kellett mutatnunk a PCR tesztünket pedig csak átszállásunk volt.

Madridban is idö elött landoltunk, ott ujra PCR teszt mutatás, meg a spanyol egészégügyi hatoság is elöirt egy online beutazási regisztráciot, de mi azt is kitöltöttük idöben.
Féltem a bérauto átvételtöl, mert szinte mindig eröszakosan szoktak rábeszélni extra biztositás vásárlásra, de most nyugi volt. Nissan Qashqai volt rendelve, de egy lényegesen tágasabb autot kaptunk, egy hétszemélyes Peugeot riftert amiben mindössze 317 km volt.
Irány a hotel, siekrült még tegnap találni egy teljesen belvárosi hotelt a Gran Via füutcán, nevetséges áron. Kocsi parkolása viszont 24 euro volt. Köszönöm a tippeket Kiss Zolinak aki Spanyolországban élö motoros ismerös.
10 perc sétá volt a Királyi Palota, onnan tovább a Major Palza, de ott már le ülltünk a napos teraszra sörözni. Csaba és Tibi ettek egy-egy Paellát is. Aztán folytattuk a sétát egy másik teraszig.
A belváros nagyon szép épületekkel van tele, hasonloan szuper állapotban mint a Bécsi belvárosi szebb épületek.

Az utcán mindenki maszkban, de a teraszokon és az éttermek belsejében már senkin. Este 10 ig nyitva vannak az éttermek.

Napközben felhivtam a két külön furgonban utazo versenytársakat, A Dani-Zoli csapat néhány órás elönyben vannak Kurucz Feri-Biel Ricsi elött.
Mi holnap kényelmesen fogunk 10 felé indulni Madridbol és egy kb 6 órás vezetés vár ránk Almeriáig.
A lengyel kamionossal is tartom a kapcsolatot. 

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr7416475512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása