HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2010.10.16. 15:04 Félsvéd

Első hazai motoros Oktoberfest

Hirtelen felindulásból döntöttem a bajor oktoberfestes este szervezése mellet. A szent célra egyik motoros barátom Joiner’s Pub nevű helyét szemeltem ki.

Az első meghívó megszerkesztésénél még bíztam abban, hogy aki ellátogat erre az oktoberfestre, az bevállalja a stílusos rövidnadrág, térdzokni, husentróger és kalap kombót. Ha mindenki megerölteti magát, és bajorba öltözik, akkor senki nem érezte volna cikinek a mókát. Ha mindenki hülye, akkor nincs mit szégyellni.

Sajnos a jelentkezések számából azt vettem le, hogy a legtöbb emberből hiányzik a spiritusz ehhez a kinézethez. A második meghívó kiküldésekor ezért a kötelező szót ajánlott öltözékre cseréltem.

 

Sejtésem bevált, a bulizók többsége civilben érkezett, de szerencsére nem voltam egyedül oktoberfest outfitben: Gyuricza Peti, Crazy Joe, Dér Zoli (Cimbee), Monca, Sonaj-1, Csilla, Volk Tibi is rövidnadrágban tolták a boogiet.

 

A bajoros szépségversenyt Csilla nyerte - mindössze egy szavazat előnnyel. 

A kocsmárosné még egy sörivó versenyt is rendezett. Minden induló kapott ajándékot, ezúton is köszönöm a Joiner’s Pub kiváló együttműködését 

A bulira svábos, bajoros zenével készültünk, a kiszemelt himnusz pedig az Irigy Hónaljmirigy Jódli Ródli Sördala volt, ami az est folyamán többször is felcsendült. Ezekben a meghitt pillanatokban mindig felkértem kedvesemet, Gyuricza Petit, és roptuk a picsánrúgós táncot. 

A dal  szövege kultúránk gyöngyszeme, ezért azt is közzéteszem:

Ih mökte spriccen szélen vájf édelvájsz cvíbel stájsz,
DERRICK líbe HARRY KLAIN kejne foce zájn.

BRINKMANN kukken ássen ervártet gesszten mit LEVERKUSEN
naturlih spílen BAYERN MÜNCHEN und TATABÁNYA 007

JOLLÁRE HOLLÁLÁRI HOLLÁLÁRI... Hó

Ejn gelbe unte hoze vájn ging álájn grűne slájm
gulás szupe totem svájn SCHALKE 04

Kindergarten sláfen ejn junge métyhen uborken blázen
Vác háb zi bojler DIETHER BOHLEN PLATTENSEE urlaub niht cimmer frej

JOLLÁRE HOLLÁLÁRI HOLLÁLÁRI... Hó

 

Jó volt a sok ismerős arccal találkozni, még akkor is, ha a többség civilben érkezett. Azért azt nem volt nehéz észrevenni, hogy mindenkinek tetszett az ötlet, az a néhány motoros pedig, aki be is öltözött, hatalmas sikert aratott.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr572375945

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Joiner's Pub 2011.01.26. 15:46:02

Helyszín: 1061 Bp., Jókai u. 40. Látogatás: 2010. december 29. 17:00-23:00 > Csütörtökönként karaoke bulikat tartanak, péntek-szombatonként lemezlovasok terelik össze a három különá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása