HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2010.11.02. 13:08 Félsvéd

A hagyományos évzáró buli

 

 Big Buli 2012 január 7. szombat 

Immár hagyományosnak mondható hogy a szezon végén egy motoros Big Bulit rendezünk, idén sem lesz ez másképp. A tavalyi helyszín méretei teljesen megfeleltek ezért ismét ott tartjuk.

 

Hotel Bara, Budapest XII. ker. Hegyalja út 34. 19.00

 

Minden motorost várunk, aki a motorsporthoz vagy a gyorsasági motorsporthoz vonzódik, vagy ki szeretné próbálni a pályamotorozást. 


Vendégeink között lesz a motoros média színe java, motoros újságírók és neves versenyzők, úgy mint Toth Imi, Rizmayer Gábor, Juhász Dávid, Kispataki Viktor, Németh Balázs, Bitter Sanyi, Györfy Alen és ha végre minden összejön akkor Talmácsi Gábor is.

 

Ott lesz még a FIM (Nemzetközi Motorsport Szövetség) Gyorsasági Szakág ujonnan kinevezett nagyfönöke is Bulcsú Rezsö.

 

Moto GP játék díjkiosztó
Kamoto Svéd Open díjkiosztó

Full Gas GSX-R Klub Kupa Dijkiosztó
Mersz Motorsport Egyesület pályaest tervek

 

Zene:  

A 2500 ft os belépő tartalmazza 3 fogásos vacsorát.

 

Jelentkezés mindenkinek kötelező, pontosan ird be a megjegyzésbe hány főt hozol magaddal, a vacsora és a nagyterem megterítése miatt!!!!

 

 

Az elmúlt években egyre nagyobb lett a szezonzáró Big Buli közönsége. Pedig eleinte csak kajálás, piálás, dumálás volt a cél ismerősök között. Mivel erre a bulira mindenki a csajával jön ezért zene is szerepelt mindig a választékban.

A buli már tavaly is gálaestre sikeredett a neves versenyzők részvétele miatt. Az idén 4 sorozat is tart dijkiosztót:  

Road & Ride
GSX-R Klub Kupa
Dunlop Trophy
Acis Svéd Race.

Így remélem majdnem mindenkinek jut valami :)

Tavaly is ott voltak a neves versenyzők, de idénre megprobáltam mégtöbb versenyzőt meggyőzni, hogy legyenek ott ezen a bulin ahol a hobbiracerekkel vegyülve sztorizzanak és osszák meg velünk jövő évi terveiket és álmaikat.

Az alábbi listán találhatóak az eddig jelentkezettek, a nevek között hamarosan megtalálod a hazai gyorsasági motorsport színe javát. 

Amannyiben hiányolnád a neved a listárol, akkor minél előbb jelentkezz

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr972415915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása