HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.09.08. 19:34 Félsvéd

Fontos és szomorú hír a hétvégi Road and Ride és OB rendezvényről

Elmarad a hétvégi bajnoki futam!

 

Zólyomi Andrea | 2011.09.08, 17:31:00 | Utolsó módosítás: 2011.09.08, 17:31:00
 

 

Tisztelt Versenyzők és MAMS tagszervezetek!

 
Sajnálattal értesítek mindenkit, hogy a 2011. szeptember 10-11. között a Hungaroringre tervezett Magyar Köztársaság Gyorsasági Motoros Bajnoksága a pálya licencének hiánya miatt elmarad.
 
A MAMS Sportszabályzata kimondja, hogy a gyorsasági szakágban kiírt élsport és kupa versenyek csak FIM vagy UEM licenccel rendelkező versenypályákon rendezhetők meg. Az UEM szakértője által elvégzett pályainspekció f. év szeptember 6-án megtörtént, és az erről szóló jegyzőkönyv szerint a pálya nem alkalmas motorversenyek rendezésére. A hétvégi verseny ezen sajnálatos okból kifolyólag elmarad.
 
Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket, illetve megértéseteket kérjük. Reméljük, hogy az októberi futamokig a jegyzőkönyvben jelzett hibák elhárítása megtörténik, és a 2011. október 1-2-ra kiírt verseny megtartható.
 
Üdvözlettel
Zólyomi Andrea

Forrás: 

 http://mams.hu/

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr523212112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása