HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2011.10.25. 15:13 Félsvéd

Big Buli, 5 díjkiosztó, CBR Cup, Road & Ride, GSX-R, Dunlop, és Acis Svéd Race

 

Big Buli 2012 január 7. szombat 

Immár hagyományosnak mondható hogy telenként egy motoros Big Bulit rendezünk, idén sem lesz ez másképp. A tavalyi helyszín méretei teljesen megfeleltek ezért ismét ott tartjuk.

 

Hotel Bara, Budapest XII. ker. Hegyalja út 34. 18.00

 

Minden motorost várunk, aki a motorsporthoz vagy a gyorsasági motorsporthoz vonzódik, vagy ki szeretné próbálni a pályamotorozást. 

 

Az elmúlt években egyre nagyobb lett a szezonzáró Big Buli közönsége. Pedig eleinte csak kajálás, piálás, dumálás volt a cél ismerősök között. Mivel erre a bulira mindenki a csajával jön ezért zene is szerepelt mindig a választékban. Remélem ott lesz mindenki aki idén pontot szerzett az Acis Svéd Race sorozatban, mindenkit megjutalmazunk.

A buli már tavaly is gálaestre sikeredett a neves versenyzők részvétele miatt és a díjkiosztok miatt. Az idén 5 sorozat is tart dijkiosztót:  

CBR Kupa
Dunlop Trophy
Road & Ride
GSX-R Klub Kupa
Acis Svéd Race (itt mind a 65 idei induló kap ajándékot)

Így remélem majdnem mindenkinek jut valami :)

Egyre komolyabb nyeremények érkeznek:
 Részvétel a 2012 évi Moto Cup sorozat összes futamán, kb 600 euro értékű, tehát minden bizonnyal ez lesz a fődij!!! 
 
 
 1 db Bike-R első kerék állvány az rg-tech-től                      
 
 

Chrobák János felajánlott 2 főre személyre szabott pályaoktatást az Euroringen
Hajósi Norbi felajánlott 10 Superbike Magazin előfizetést, 10 alkoholtesztert és 10 guminyomásmérőt
Ajándék csomagok a Slovakiaringtől (táskák, esernyők, stb)
15000 ft értékben motorgumi vásárlási utalvány Kiss Tibitől
5 db Száguldó Angyalok csaj poló
Mindenkinek ingyen licens a K2 Motoracing egyesület jóvoltábol. Lesz a helyszinen lehetőség a licensürlap kitöltésére és fényképet is készitenek a helyszinen a licensedhez. Az ingyenes licens C-N katagoriában kérhető. Csak a biztositást kell fizetned.
 

Tavaly is ott voltak a neves versenyzők, de idénre megprobálok mégtöbb versenyzőt meggyőzni, hogy legyenek ott ezen a bulin ahol a hobbiracerekkel vegyülve sztorizzanak és osszák meg velünk jövő évi terveiket és álmaikat. 

Vendégeink között lesznek neves versenyzők, úgy mint Toth Imi, Németh Balázs, Kispataki Viktor, Rizmayer Gábor, Györfy Alen, Bitter Sanyi, Juhász Dávid és ha végre minden összejön akkor Talmácsi Gábor is. Továbbá jelen lesz a motoros média színe java, motoros újságírók és néhány tv stáb. 

Zene:  az idei bulira egy blues zenészt hivtam, aki mellett lehet dumálni is és élvezni az örökzöld hazai és világslágereket: Eric Clapton, Anymals, Bob Dylan, Beatles, Ray Charles, Gary Moore, Creedence C.R. Doors, Takács Tamás, Hobo B.B, Illés, Omega, Varga Miki, LGT, Piramis, Bikini 

 

A 2500 ft os belépő tartalmazza 3 fogásos vacsorát, italt  és az első pohár sört vagy pohár bort vagy üditőt.

 

Jelentkezés mindenkinek kötelező, pontosan ird be a megjegyzésbe hány főt hozol magaddal, a vacsora és a nagyterem megterítése miatt!!!!

 Az összes Acis Svéd Race pontszerző jelentkezzen, mindenki kap ajándékot:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr803329138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása