HTML

http://motorfoto.blogspot.com/

Friss topikok

2021.08.03. 09:12 Félsvéd

Mugello

Végre megvan a vizsga meg a regadó az uj mobil garázsra, igy egy nappa korábban indultunk, hogy a festöi Wörthi tó mellett aludjunk. 
Elsö nap Mugelloban
A szervezönk a német RehmRace, de a fö területük évek óta Mugello és Misano, igy elég nagy olasz vendégkörük is van.
A magyar brigád úgy néz ki, hogy vannak akik évek óta visszajárók:  Kovács Zoli, Döme Tibi, Csergö Endre, és az elsö bálozók, Szerzö Csaba, Fekete Zsolt (Zsiráf), Haviar Csaba, Keiser Csaba.
Szerencsénkre nem túl nagy a höség, de négyen inkább egy gyüjtöboxba kértünk helyet, többiek sátraznak.
A boxunkban van még 4 svéd és két német.
Zsiráfnak pechje volt, belekeveredett egy tömeges kicsuszásba, négyen egymás után becsusztak egy olajfolton ugyanabba a kavicságyba. Zsiráfnak kificamodott a bokája, de mivel a motorjának szinte semmi baja nem lett, igy sánta lábbal is folytatta délután.
Elsö nap csak edzések voltak, Zoli még nem találta meg a tavalyi formáját, de igy is ö a leggyorsabb magyar 2:07-el, Szerzö Csaba és Döme Tibi 2:12, Svéd 2:13, Zsiráf 2:17, Kaiser Csaba 2:18, Csergö Endre 2:22, Haviar Csaba 2:24
Este feltettem egy uj elsö gumit, utána bementünk a többiekkel pizzázni a törzshelyünkre, 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fekezzrovidebbet.blog.hu/api/trackback/id/tr7216647672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása